Hakkımızda

Ertur Rent A Car , Adana havalimanı merkezli olarak çevre illere ve Havalimanlarına,yurt içi ve uluslararası müşteri portföyüne sahip,sektörün önde gelen hizmet portalları ile iş ortaklığı yapan 7/24 oto kiralama hizmeti sunan kurumsal hizmet sağlayıcı bir firmadır. Firmamız bölgesel olarak başladığı kiralık araç hizmetine 2010 yılından sonra geniş araç filosuna sahip olarak ülke genelinde büyüme aşamasına girmiştir.




Araç filosu  genel olarak  yeni model ve bakımlı ve Rent a Car kaskolu araçlardan oluşmaktadır. müşterilerine ve misafirlerine,kurumsal olarak birçok marka modeli avantajlı fiyatlarla sunan Ertur oto kiralama,uzun vadeli araç kiralama çözümleride hizmetine dahil etmiştir.



Filomuzdan günlük ve aylık kiralamanın yanında filo kiralama,havaalanı transfer ve şoförlü araç hizmeti alabileceğiniz  araç parkına sahip ertur’dan sizde Adana Havalimanında sorunsuz hizmet  alabilirsiniz . Ertur Kalite standartlarında araç kiralamanın farkını sizde yaşayın

whatsapp gsm
Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Kabul Et